MuseumcafégoudA

Voor feestjes in het leven ! !

Vier

HET LEVEN


Altijd nieuwsgierig op zoek naar het moment van verwondering! Bewondering voor het ontstaan van mooie dingen! Daar waar het begint, daar waar je hart sneller gaat kloppen. Inspiratie, zo kwam een idee ooit tot stand!

Dit noem ik Feest! Groot feest zit in kleine details, in aandacht, in kleine persoonlijke grapjes, zinnetjes, knipoogjes van geliefden. Vier het leven! Feest zit ook in mooie bloemen, feestelijke bubbels, zoetste taart, heel lang tafelen, of wat dacht je van beschuit met muisjes! Of het nu gaat om een romantische dag met alles erop en eraan, veel toeters en bellen of die heerlijk lange middag High Tea-en met vriendinnen.

Het gaat mij om de mate van stralen! Stralende mensen maken een stralende dag! Ik ga bij het Museumcafé voor kwaliteit, niet voor kwantiteit, meer vanuit mijn hart dan vanuit mijn hoofd. Streven naar stralen dus!

Wij hebben inmiddels veel feestjes voorbij zien komen, wij bereiden ons voor en wij praten na. We evalueren en discussiëren tot het goed is! Wij houden niet van standaard en ook niet van kant & klaar. Elke offerte is een persoonlijk draaiboek, een verhaal dat later gaat leven, een feest dat begon bij inspiratie!

Het dé Museumcafe manier sinds we openden in 2010: zo stelden wij het ons voor en zo blijven wij het doen.

Dat is ons Ja-Woord!

Traditionele

HIGH TEA’Shigh-tea-small

Scones-small

  SWEET TEA € 14,50 p.p.
Huisgemaakte scones met jam & cream, verse fruitshake, diverse kleine taartjes (van Koekela uit Rotterdam) Friandises als bijvoorbeeld; brownies, blondies, pearcake, lemon pie, caramel fudge bars) chocolaatjes en een klein potje thee.

  CHOCOLAT TEA € 22,50 p.p.
Als je van thee en chocolade houdt, dan is dit de Super-Tea voor Chocolade liefhebbers! Ontvangst met een Choc-a-lait (een groot chocolade blok om te smelten in de hete melk). Warme scones met jam & cream, een etagère vol “Dip heerlijkheden” (Denk aan; stukken stroopwafel, aardbeien, bitterkoekjes, marshmallows, eierkoek, caramelfudge) om te dippen in de warme Chocolade Fondue. Truffeltaart, chocolaatjes en een grote pot thee.

  ROYAL AFTERNOON TEA € 19,95 p.p.
Wij noemen deze Tea ook wel onze Party Tea omdat ze het meest geschikt is voor grotere groepen! Huisgemaakte scones met jam & cream, verse fruitshake, diverse kleine taartjes (van Koekela uit Rotterdam) Friandises als bijvoorbeeld; brownies, blondies, pearcake, lemon pie, caramel fudge bars) chocolaatjes, een assortiment fingersandwiches, een lekker soepje en een grote pot thee (voor onbeperkt thee drinken geldt een toeslag is € 2,55 per persoon).

  HIGH HEALTHY TEA € 19,95 p.p.
Verantwoord “zondigen”. Ontvangst met een gezonde vruchten Smoothie, huisgemaakte scones met jam & cream, carrot cake (worteltaart), granola bar (van Koekela uit Rotterdam) biologische sandwiches, multi grain cookies, huisgemaakt soepje met alleen maar gezonde ingrediënten, en een grote pot kruiden thee.

  HIGH WINE € 24,50 p.p.
De alcoholische variant van onze Tea’s! Wij serveren 3 verschillende glazen wijn met daarbij passende hapjes. Denk bijvoorbeeld aan hapjes met zalm of tonijn, crocrostini’s met geitenkaas, glaasjes bouillon of verschillende bladerdeeg hapjes. Natuurlijk horen er ook hartige scones met kruidenroomkaas bij. Verder serveren wij nog een ambachtelijke kop soep. Het geheel wordt feestelijk gepresenteerd op etagères.

  HIGH CHEESE € 22,50 p.p.
Ontvangst met een verse zuivel Smoothie vol vers GEEL fruit. We vervolgen met een glaasje Goudse Kaassoep. Daarna presenteren we vanaf etagères; diverse kazen uit de regio (traditioneel aangekleed met druiven en noten) boeren breekbrood, kruidenboter.Een groene, goed gevulde salade met geitenkaas en honing met een zoete dressing.
Als klein dessertje serveren we natuurlijk Goudse Cheesecake!

Ja ik wil

TROUWENtrouwen-1_s

Goed nieuws! Vanaf heden zijn wij, behalve officiële Buiten Trouwlocatie ook Binnen Trouwlocatie!

We bieden drie mogelijkheden;

1. Stijlvol, groots en indrukwekkend – in de Kapel van het Catharina Gasthuis

2. Informeel en sfeervol – in het Museumcafé

3. Bij een mooie zomerse dag, geven jullie elkaar het Ja-woord in de openlucht

Het Museumcafe is dus dé locatie bij uitstek indien u op een professionele wijze u huwelijk stijlvol wilt inluiden.
Van een intiem samenzijn met een aantal speciale vrienden en familieleden of juist een speciale happening die u groots viert met iedereen erbij.

Bij het museumcafé worden uw wensen tot in de kleinste details voorbereid en uitgevoerd (van 2 tot 150 personen).

Het enige wat u nog hoeft te doen is te beamen;

*JA IK WIL!! 

Wil je meer informatie, neem dan snel contact met ons op.

Super leuk

LOCK YOUR LOVElockl1

Ga je binnenkort naar het Museumcafe, neem dan een hangslotje mee!

Je kan hier namelijk de speciale band die je hebt, met een lieve vriend(in), waardevolle familie, bijzondere collega of jouw grote liefde, via het sluiten van het hangslotje, vereeuwigen!

Het sleuteltje gooien jullie vanaf het “Goudse Romeo en Julia balkonnetje” zo de gracht in!

Je kan zelf een hangslotje meenemen, maar ze zijn ook te koop (zolang de voorraad strekt) bij Het Museumcafe!

Er zijn verschillende maten, de prijzen gaan vanaf € 3,50! Uiteraard zijn er middelen om jullie slot te “pimpen” aanwezig!

Het is een super leuk om het als verrassing tijdens een High Tea samen te doen!

Dus beleef je binnenkort een speciaal moment bij het Museumcafe, denk dan aan de

Lock Your Love Liefdes Muur”!

Let’s make

CONTACTCONTACT INFORMATIE

MUSEUMCAFE GOUDA
Achter de Kerk 14
2801JX Gouda
0182 820 225

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m zaterdag
van 10.00 – 17.00

Zondag van
11.00 – 17.00

Buiten openingstijden zijn wij geopend als u hiervoor reserveert!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

MuseumcafegoudA